RóżA pisze:I naprawdę myślisz że wieloletnie powoływanie do reprezentacji Anglii Ashley'a zamiast Bridge'a jest również spowodowane pustymi słowami? Tak bo tak? Podobnie sytuacja ma się w Chelsea, jeżeli grasz słabo- wylatujesz, grasz dobrze- graj tak dalej. Mourinho doskonale wie co robi
Ja nie wnikam w jakim celu powolywani sa Cole czy Beckham.
Teraz nie wiem czy mam ciebie powaznie traktowac, czy w Chelsea gra sie dlatego, ze jest sie w najwyzszej foriem... Sheva, Ballack. To sa zaprzeczenia. Podobnie i w tym przypadku, Wayne mail kapitalny, poczatek wiec dlaczego grał Cole, zaraz po transferze, dlatego ze on jest Ashley Cole, a Ballack to Ballack. Moze komus sie podoba, ze Cole robie 20 pustych przebiegow, a Bridge 5 ale z jakims celem. Czy dosrodkowuje do sedziego liniowego na drugim skrzydle.
Jakos trudno mi uwiezyc, ze w otoczeniu Premiership brak takich statystyk. Bo to tak wyglada jakbym napisał Giuly wygrywa wiecej gornych pojedynkow, a statystyki mowia co innego. Statystyki łatwo dostepne dla chcacego. Nie mozna, a raczej nie wypada mowic, ze Cole ma wiecej wslizgow czy wiecej wygranych pojedynkow, skoro to sa tylko przemyslenia bez poparcia.