Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 02 lut 2007, 18:02

RóżA pisze:za te 60 baniek Juve spokojnie mogłoby sprowadzić bardzo dobrego Amelie
I Amelia bylby nam w stanie dac tyle co Buffon? I myslisz ze kiedys osiagnal by taki poziom jak Gigi?
Wg mnie, jest on najwazniejszym ogniwem w naszym zespole, i dlatego nie powinien byc na sprzedaz.

brylancik pisze:Zaiste się mylisz. Starszy nie znaczy lepszy Poza tym wg. "teorii galaktyczności" Iker do tej elitarnej grupy nie należy. Po pierwsze jest wychowankiem i klub nic za niego nie płacił, a po drugie jego tygodniówka znacznie odbiegają od tych "galaktycznych".
Zaiste ty sie mylisz. Z pewnego nagrania(nie znam hiszpanskiego, ale wierze polskim portalom ze dobrze przetlumaczyli) wynika ze Calderon wysmiewal sie ze pilkarze sa rozpuszczeni, i mowil ze taki Iker zarabie w sumie okolo 9 mln euro, a jego zmiennik 300 tysiecy. Wiec chba tak nie odbiega od galaktycznych,
dzieciol pisze:Jesli?! bo ja wiem?! Mysle ze nie...za 60 mln jestes wstanie zlozyc 11 calkiem dobra...a tutaj tego nie trzeba robic...za 10 mln kupisz swietnego mlodego bramkarza, plus za 50 mln 5-4 mlodych gniewnych, i macie druzyne na przyszlosc...czegos chciec wiecej?! a przeciez o to chodzi, zeby wszystko odbudowac....
I walczymy o el do LM?
Pewnie Cie zaskocze, ale Juventus nie musi sprzedawac swojego najlepszego pilkarza, zeby kupic kilku innych bo ma pieniadze

Wróć do „Włochy”