Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 02 lut 2007, 19:32

Jeśli mowa o sprzedaży Gigi'ego za 60 mln funtów to czemu nie (i tak za tyle go nikt nie kupi, to chyba jasne 8) ). Buffon jest Nam potrzebny jak cholera bo mamy słabą obronę, ale jeśli zbudujemy potężną (chyba przesadziłem :roll: ) defensywę to i Mirante może stać na bramce. Panowie 60 mln funtów to w tym momencie gigantyczne pieniądze, więc nie mówcie mi, że Juve zostawiłoby Bigi'ego bo np. kibice go lubią :lol: Ważną rzeczą żeby móc budować zespół są finanse, niestety Juve ma je znacznie uszczuplone (chociaż na zimowe mercato chcieli preznaczyć 50 mln euro :P ) dlatego trzeba zacząć kombinować.
ossy pisze:Pewnie Cie zaskocze, ale Juventus nie musi sprzedawac swojego najlepszego pilkarza, zeby kupic kilku innych bo ma pieniadze
O cholera, mamy księgowego Juventusu :shock: weź jeszcze coś powiedz co? Proszę :zgoda:

Dla mnie do odbudowy jest cała obrona + środek pomocy i będzie si. Chciałbym zobaczyć jeszcze 'trójząb' w ataku na jeden meczyk przy ustawieniu 4-3-3 i też będę zadowolony. Nawet jak przegramy to i tak będzie dobrze bo będę wiedział, że to nie był dobry pomysł 8) Narazie do końca sezonu musimy nacieszyć się tym samym składem co dla mnie jest świetnym rozwiązaniem :)

Wróć do „Włochy”