Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 02 lut 2007, 23:36

Normalnie nóż się w kieszeni otwiera :P

Tomus, piszesz, że
Tomusmc pisze:mamy słabą obronę
Tomusmc pisze:Dla mnie do odbudowy jest cała obrona
A jednocześnie chcesz oddać Buffona?? :o I kogo za to kupimy?? Puyola?? Terry'ego?? Jeśli mamy wzmacniać obronę, to nie możemy jednocześnie sprzedawać najmocniejszego jej ogniwa :roll: Kupić kilku młodych i utalentowanych?? Ale nie mamy na trenerskiej ławce Wengera :P ;) Nie możemy grać samą młodzieżą, potrzebni są nam tacy gracze jak Buffon... Gracze, którzy poprowadzą tą młodzież, która będzie w przyszłości stanowiła o sile Juventusu. To zaprocentuje!! Del Piero i kończący karierę Nedved nie pociągną całego zespołu! Pamiętaj, że nie odbudujemy drużyny w jeden sezon. Nie kupimy 4 świetnych obrońców, a do tego pomocników i jeszcze bramkarza w jednym oknie. Ci, którzy zostali, są nam potrzebni przede wszystkim i lepiej wydać kasę i ich zatrzymać, niż kasę zarobić i ich puścić :roll: Do tego, jak już wspomniałem, zaufanie :roll: Zaufanie kibiców i piłkarzy do zarządu... To wszystko ma dla mnie większą wartość niż jakiekolwiek pieniądze. Rozumiem, że to dużo kasy, ale nie stoimy pod ścianą. Nie powinniśmy sprzedawać Buffona, bo nie zamienimy go na nikogo lepszego!! On jest najlepszy :P To by było jak kopanie własnego grobu. Na razie działacze wzmacniają klub z głową (czyt. za darmo :P). Widać, że mają jakiś plan i wiedzą co robią. Wierzę, że nie mają w planach sprzedaży Gigiego :]

Wróć do „Włochy”