Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 20:06

bellus pisze:Motywuje czy nie motywuje, chyba ważny jest efekt. Jakoś sobie nie wyobrażam, że przed meczem Grecja - Turcja w szatni nie przypomina się historii.
Dla mnie to jest chore ale OK :wink:
Yukasz pisze:Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał.
Mi się wydaje że w tym zdaniu ja i ty jesteśmy po tej samej stronie rozumowania tego co było w przeszłości a redaktorek po zupełnie innej :roll: Więc skoro ty uważasz że to Niecmy nas krzywdzili i mordowali to ja też a nie odwrotnie :roll:
bellus pisze:Mógłbyś zacytować fragment mojej wypowiedzi z której wywnioskowałeś tę jakże błyskotliwą myśl?
Mi chodzi o to że bardziej zdeterminowana powinna być osoba pokrzywdzona w przeszłości i teraz 'wziąć odwet' za tamte lata a nie odwrotnie :roll: A zacytować nie porafię :( Widocznie jestem za bardzo błyskotliwy :think:
bellus pisze: Trudno odnosi się do twojej wypowiedzi bo jest pisana co najmniej chaotycznie
czyli sobie więcej nie pogadamy :?: :płacze: Trudno :maruda:

Jak to co napisałem i post czehera też zrozumiałeś inaczej niż powinieneś to nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć :roll: Poddaję się :P

edit:

Czyli zrozumiałeś :jupi:
RealFan pisze:Zdenerwowały mnie tylko te korony na głowach Niemców Evil or Very Mad
Mnie każde zachowanie Niemców denerwowało bo za te bilety powinni dostać karę. ALe co jak nie korony mieli sobie włożyć na głowy :?: Przecież są najlepsi :wink: Oni wygrali, grali u siebie więc mieli prawo.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2007, 20:11 przez Yukasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Inne sporty”