Dla mnie to jest chore ale OKbellus pisze:Motywuje czy nie motywuje, chyba ważny jest efekt. Jakoś sobie nie wyobrażam, że przed meczem Grecja - Turcja w szatni nie przypomina się historii.
Mi się wydaje że w tym zdaniu ja i ty jesteśmy po tej samej stronie rozumowania tego co było w przeszłości a redaktorek po zupełnie innejYukasz pisze:Widze że ty znasz historię, ja tak samo a ten koleś chyba cegłą w głowe oberwał.
Mi chodzi o to że bardziej zdeterminowana powinna być osoba pokrzywdzona w przeszłości i teraz 'wziąć odwet' za tamte lata a nie odwrotniebellus pisze:Mógłbyś zacytować fragment mojej wypowiedzi z której wywnioskowałeś tę jakże błyskotliwą myśl?
czyli sobie więcej nie pogadamybellus pisze: Trudno odnosi się do twojej wypowiedzi bo jest pisana co najmniej chaotycznie
Jak to co napisałem i post czehera też zrozumiałeś inaczej niż powinieneś to nie wiem jak mam ci to wytłumaczyć
edit:
Czyli zrozumiałeś
Mnie każde zachowanie Niemców denerwowało bo za te bilety powinni dostać karę. ALe co jak nie korony mieli sobie włożyć na głowyRealFan pisze:Zdenerwowały mnie tylko te korony na głowach Niemców Evil or Very Mad