Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 05 lut 2007, 11:48

olson pisze:Hamit ma podobne predyspozycje do Brazzo, jednak troche gorzej czuje sie na lewej stronie boiska.
jego strona to raczej prawa, taki uniwersalny zawodnik, bo w Schalke już go chyba na każdej pozycji widziałem. Ma świetny strzał z dystnsu, waleczny, a reszta jak Brazzo, powiedziałbym, ze to taka trochę lepsza wersja Bośniaka. Zaczynamy łatac dziury i bardzo dobrze, o transferze wiem ze strony DSFu, pisali, ze wszytko usatlone i tylko potwierdzenia brakuje. Ale pewnie niedługo będzie. Nic tylko się cieszyć, że mamy następcę Brazzo. Kontrakt 3-letni i bardzo dobrze, standardowa długość, o zarobkach nic mi nie wiadomo, ale muszą być lepsze od tych z Turcji :P
I jeszcze Altintop długo pogra, bo młody jest, ma 25 lat.

edit:
Bym zapomniał napisać, że już media mówią kogo w przyszłym sezonie będziemy mieli najprawdopodobniej za trenera. Mowa o Muorinho i Houllierze, podobno ci dwaj są bardzo wysoko na liście potencjalnych kandydatów i to z nimi zarząd bedzie rozmawiał na temat objęcia posady. Jak sobie przypominam, to kiedyś Mourinho powiedział, że podoba mu się niemiecka piłka i kiedyś chciałby zostać trenerem klubu z BL, zaznaczył, że oczywiscie takiego który spełniłby jego wymagania finansowe i grałby w LM, a takich za dużo w Niemczech nie ma, właściwie jest tylko jeden - Bayern :P . Wtedy też Mourinho zapisał się na kurs języka niemieckiego :roll: .

Wróć do „Niemcy”