Friends

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 05 lut 2007, 12:21

Dla mnie też jeden z lepszych seriali. Przeważnie jak lecą powtórki to staram się go oglądać i tym sposobem widziałem go po kilka razy. W ankiecie nie głosowałem bo nie chce mi się uzasadniać wyboru :P :wink: No więc mój głos powędrował na Joey'a :P Czasem jak coś chlapnął to można było się nieźle pośmiać choć nigdy oglądając 'Przyjaciół' ze śmiechu nie spadłem z krzesła :oops: Ogólnie wg mnie Joey był najbarwniejszą postacią, w której scenie się nie pojawił praktycznie zawsze powiedział coś takiego lub nawet zrobił minę że moje kąciki ust wędrowały do góry :P Rossa też bardzo miło wspominam i to jego sceny najbardziej zapadły mi w pamięci - jak stał u siebie w domu i odgrywał różne scenki dla reszty przyjaciół będęcych w tym głównym mieszkaniu. Np szedł z psem na smyczy i zwierzak go szarpnął a Ross poleciał do przodu :lol2: Później wszystkim się to znudziło i postawili coś w oknie a Ross myslał że oni cały czas na niego patrzą. On coś tam dalej prezentował a wszyscy zajęli się czymś innym :lol2: Fajne też było jak śpiewał deszczową piosenkę po tym jak chyba zaliczył Rachel 8) Ogólnie serial na duży plus i też żałuję że nie kręcą kolejnych odcinków :cry: I jak to napisaliście faceci bardziej zbawni niż serialowe dziewoje. Podczas ostatniego oglądania seialu jakoś w kalendarzową jesień wreszcie doszedłem do wniosku że jakbym miał wybrać na podstawie wygądu między Monicą i Rachel to wybrałbym tę pierwszą Obrazek Phoebe też była niezła ale jakoś najmniej ze wszystkich zwracałą moją uwagę i były postacie które bardziej od niej wolałem oglądac choc nie była znowu taka zła :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”