Euroliga

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 05 lut 2007, 16:04

Tak jak obiecalem :arrow:

Juz za nami losowanie grup TOP16, okazalo sie ono najgorszym dla druzyny Prokomu - chociaz bezwzgledu na to na kogo bysmy trafili i tak bedzie 4msc
W naszej grupie znalazly sie takie teamy jak
:arrow: Grecki Panathinakos - glowny faworyt do triumfu w tym roku - baczac ze finalfour bedzie na ich terenie
:arrow: Barcelona - rowniez mozna ja zaliczyc do grona potencjalnych uczestnikow FF ale mysle ze bedzie to troche naciagane -
:arrow: Efes czyli zepsol ktory zawsze z nami wygrywa a mierzymy sie z nim dosc czesto :!: zdaje sie ze z zadnym zepsolem nie gralismy tak czesto :!:

A teraz pokolei :!:

Grupa D
Tau Ceramika Vitoria
Maccabi Tel Awiw
Pau Orthez
Lottomatica Rzym

Dosc ciekawa grupa, zdecydowany faworyt to oczywisicie TAU, z drugim miejscem moze byc juz roznie - Maccabi w przebudowie i gra troszke w gratke zas np. francuzi zaskoczyli mnie pozytywnie w dotychczasowych meczach

Grupa E
CSKA Moskwa
Olympiakos Pireus
Joventut Badalona
Partizan Belgrad

Wg mnie tutaj karty juz rozdane, zwlaszcza jesli chodzi o awans, jakos trudno mi uwierzyc ze mloda druzyna z hiszpani czy Serbi poradzi soebie z obronca tytulu czy z druzyna prowadzana przz Gershona

Grupa F
Panathinaikos Ateny
Winterthur Barcelona
Efes Pilsen Istambuł
Prokom Trefl Sopot

PAO a reszta jest milczeniem

Grupa G
Dynamo Moskwa
Benetton Treviso
Unicaja Malaga
Aris Saloniki

Chyba najbardizje wyrownana grupa :!: Dynamo w biegiem czasu coraz lepiej gra pod okiem doswiadczonego rosjanina, Bennteon to juz nie to co ostatnimi latami, zas w kocowce obudzila sie Unicaja tak wiec dla mnie wszytsko mozliwe w tej grupie

PS. Lepiej :?:

Wróć do „Inne sporty”