Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 05 lut 2007, 17:29

TS borys IFC pisze:wasz najlepszy napadzior (mowie tylko na podst.LM)
no właśnie, na podstawie LM, gdzie jeszcze trafiał do bramki, bo od czasu kiedy LM się skończyła to chyba zapomniał jak i najlepiej na boisku wychodzi mu poprawainie włosów, anwet komentatorzy niemieckiej telewizji to zauważyli :wink: jeśli on chce 4 mln i gra tak jak teraz to ja chce 8 bo gram lepiej :P
Ebi pisze:Ja nie jestem zadowolony z Alitintopa, nigdy nie uważałem go za wielkiego gracza, raczej taki przyzwoity gracz, ale bez szału. Będzie dobry na mecze ze słabszymi rywalami i na końcówki. Tyle z mojej strony.
i właśnie z tego się cieszymy, że mamy tzw uzupełnienie, bo Sali podstawowym zawodnikiem jest raczej z konieczności niż dzięki prezentowanej formie :wink: przyjdzie jako zmiennik i bardzo dobrze, bo zespół musi mieć silne zaplecze, żeby takie gwiazdy jak Pizza i Lucio nie myslały, że nigdy na ławie nie siadą. Zresztą w naszych posatch (moim, spryczaka i olsona) piania z zachwytu nie widzę, jestemy zadowoleni, że zarząd działa i zaczyna zastępować braki jakie będą po sezonie po odejściu Brazzo, Pizzy, a nie jest pasywny jak w zeszym sezonie.

Wróć do „Niemcy”