Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 05 lut 2007, 22:30

nowy tydzien - nowe nadzieje na ogranie bukow :o

patrze i widze ze lekka posucha :?
Jednak juz jakies mecze wpadly w oko :)

WHU - Watford 1
Nie ma innej mzliwosci :!: Jezeli maja sie utrzymac w lidze musza to spotkanie wygrac, ogladalem skroty z Fulham i nie powinni tego meczu przegrac a jednak .... Coraz lepiej to wyglada, wracaja do skladu kontuzjowani, calkiem dobrze ta gra wyglada, poza tym z kim maja wygrywac jak nie z druzyna, ktora juz zrezygnowala z walki o utrzymanie pozbywajac sie Younga :!: dla mnie pewniak :!:

Sparta - PSV 2
2 porazki z rzedu, lm coraz blizej wiec forma napewno coraz lepsza bedzie. Tak wiec powinni zakonczyc niechlubna dla siebie serie, poza tym z Sparta gra im sie calkiem dobrze 8)

Genk - C. Brugge 1
Genk stracil przodownictwo w lidze ale moze je dosc szybko odszykac wygrywajac z druzyna, ktora neizbyt dobrze gra na wyjazdach i l8czac na strate pkt Anderlechtu w emczu rpzeciwko Bruggi

Te mecze wg mnie przyzwoicie wygladaja :D
Zastanawia mnie ejszcze mecz - no wlasnie kogo - Realu !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
San Sebastian - Real 2
Mecz druzyn pod sciana :!: San Sebastian zrobil co prawda niespodzianke w Sevilli ale to raczej efekt nieporadnosci strzeleckiej gospodarzy i brak Kanoute, Real zblaznil sie na SB ale patrzac na skroty nie wygladalo to tak zle jak pokazuje to wynik, Real mial okazje i to kilka zas Capello musi to spotkanie wygrac inaczej - bye bye
Poza tym Real to o dziwo najlepiej grajaca na wyjedzie druzyna :o
Kusi ale obiekcje jednak sa :think: Trzeba to przemyslec :!:

Wróć do „Bukmacherka”