Knajpa - reaktywacja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lut 2007, 0:48

Knajpa - reaktywacja (czytać I post)

Zaza - reaktywacja :smoke:

Witam ponownie jak po drugiej czesci meczu ...

Nie wiedziałem że mnie obejmuje inny regulamin :wink: Nie 21 a 61 dni ban :P Na szczeście Prezes Niggaz ma wtyki :) Grazie !

Witam szanowne grono kapłanów, jak i zwykłych ministrantów, a także rycerzy Armi niezwycieżonych - nie moge zapomnieć o Annie Marii Wesołowskiej bez której mój proces resocjalizacji nie miał by sensu... :P

... no tak wiec wracając Piwus do tematu ... nie chce mi sie z Tobą gadać :] Starciłeś wiele, jesli do rozmowy zemną zaczełeś używać ostrzeźeń. Powiem szczerze zaskoczyłeś mnie, bo uważałem że umniesz sie bronić argumentami. Ale najwyrażniej nie - [trudno było je znaleśc nie ? mowa] wiesz co robie z takimi co gdy nie mają argumentów robią podobnie ? domyśl sie. A narazie jesteś na liscie "ignorowanych" bo ani Ty mi nie pomożesz by moją wiedza piłkarska była wieksza, ani Ty na szacunek już nie zasługujesz. I pamietaj co obiecałeś - pisz o piłce :]

No a gdy juz powitanie mamy za sobą, czas prześledzić kilka temató. Tu o piłce nie ma co pisać, bo tyle sie działo że nie bede sie rozpisywał - powiem tylko - Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: Oddawać Calcio :!: mowa :twisted:

Forza Nasi !

Witam Tych którzy czekali i dziekuje za słowa otuchy ! Współnie pokonamy SB bo ich miejsce jest w ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”