Tyle sie dzieje obecnie w Calcio że to temat na osobą debate (zreszta inny temat) Prawdopodobnie na następny mecz Rossonerich nie bedziemy czekac zbyt długo. Na szczescie. W miedzy czasie był mecz z Parmą czy mecz w Coppa Italia z Romą. Było mineło. Jak sie popełnia takie błedy w obronie nie może było myśleć o wygraniu z Roma w takiej formie. To i tak mała porażka bo te 3 punkty w lidze mają wieksze znaczenie. Tym bardzie gdy sytuacja jest jasna. Mecz z Ascoli przełożony, ale to też ma dobre strony [ja wiem ze nie wypada ale] wraca mi. Kala do gry. Pełne treningi Ambro. I już jest raźniej.
Mam wiele zaległości...
Ronaldo ? w tym momencie powinna zapaść kurtyna milczenia ... To jest kolejny test dla nas
Na szczeście Lysy nie nawalił z Massimo i tu ma plusa jak nic ! wrescie tylko po co takie szopki ? A Storari to był styczniowy prezent, ale trafny w 100%. Nie sądziłem że on odejdzie z Messiny by [co by nie mówić] siedziec na ławce w Milanie. Ciesze sie bardzo bo to bramkarz który czasem był bohaterem kolejki, a Messina nie przegrywała np 6:0 dzieki niemu. Pamietacie mecz na Giuseppe Meazza z Milanem ? z Roma na Sycyli, Tu mnie pozytywnie zaskoczyli...
Witam ponownie
Forza Milan