Knajpa - reaktywacja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lut 2007, 12:18

Powiedziałem Ci Piwus daruj sobie i wsadz sobie to wp w buty bedzie wyższy - nie życze sobie byś oceniał moje wypowiedz skoro masz takie braki. I nie zasługujesz na szacunek także z innych wzgledów. Bo w takim razie masz okazje sie wykazać i oceniać także piłkarskie wypowiedzi. Chyba na tym polega to forum.

żenada, widac bardzo Ci boli to że nie masz możliwośc wypowiadać sie w innych tematach i próbujesz w inny sposób zwrócić na siebie uwage. Ale uwierz mi jesteś dla mnie jak dym od papierosa. Miałeś okazje sie wykazać i poległes na całej lini. A śledziłem Twoje wypowiedz podczas bana :P Byłeś pierwszy do zamkniecie knajpy, ale co Ty byś bez nie zrobił :P

Wynika z tego że można pisać jak Zaza 234 postów w tygodniu i sie znajdą 4 na wp :? ale może pisać jak Piwus 100 w jednym temacie i nie obawiać sie że gdzieś sie złamie regulamin ['] żenada

Powtarzem zajmij sie innymi rzeczami, bo Twoje wp są jak hasła Andzeja Leppera o niekaralnosci. Może tak jak Ty nie wiele pisac wtedy prawdopodobieństwo wp sie mniejsza, co racja to racja. ['] Jednak to jest złe wyjście.

Oj niech ta nasza liga już wraca do gry, wtedy bedzie mógł sie wykazać - obiecuje Ci to :P

Nie ten temat i nie ten ton. Widać, że masz to co pisali Ci K.J i Mentor w głebokim poważaniu. Nie dziw się że mamy w tym samym miejscu to co sobie roscisz w swoich postach 2WP // Babel żeby nie było watpliwości

a ja dodam od siebie, ze jak nie zmienisz tonu, to urlop będzie o wiele dłuższy niż ostatnio // fieldy

Wróć do „Wracając Do Meritum”