Doszedłem do miejsca o którym mówiłeś i u mnie wygląda ono tak:dzieciol pisze: 1. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, kliknij polecenie Panel sterowania, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę System.
2. Kliknij kartę Zaawansowane, kliknij przycisk Opcje wydajności, kliknij przycisk Zmień, ustaw wartości „Rozmiar początkowy” i „Rozmiar maksymalny” dla pliku stronicowania równe 0 (zero), a następnie ponownie uruchom komputer.
3. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, kliknij polecenie Panel sterowania, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę System.
4. Kliknij kartę Zaawansowane, kliknij przycisk Opcje wydajności, kliknij przycisk Zmień, resetuj wartości „Rozmiar początkowy” i „Rozmiar maksymalny”, przywracając wartości zalecane dla systemu, a następnie ponownie uruchom komputer.

Wpisywałem zero dla obu wartości, później po resecie zaznaczałem opcję która jest teraz i nic to nie dało
Dla pozostałych dysków od razu miałem zaznaczoną opcję 'bez pliku stronicowania'.
Jeszcze jedno - używam 'Mozilli Firefox' i czasem jak na forum 'cytuję zaznaczone' to raz mam wpisanego usera którego cytuję a raz nie i zamiast 'dzieciol napisał' mam tylko 'cytat' - tak jest nie tylko na tym forum.
I jeszcze drugie (
.
Czemu tak jest bo wcześniej używałem IE i nie miałem takich problemów jak w pkt 2 i 3