Tak, tu się zgadzam, osobiście wyczuwam w twoim poście pewną nostalgię, ale Bayern nie jest takim klubem, który nie mógłby poradzić sobie z Realem Madryt...Akarin pisze:nic nie potwierdzone, nikt nie zdementował ale i nie potwierdziłCudak pisze:I mamy już jeden spektakularny transfer, Hamit Altintop przenosi się do Bawarii.
dobra będzie spokojnieCudak pisze: nawet powołany w trybie natychmiastowym nowy trener Ottmar Hitzfeld nie zapewnił sukcesu, gdyż Bayern przegrał 0:3...nie wiem czego się spodziewałeś, w czwartek zosatł trenerem a w piątek miał rozjechac silną Norymbergę? Nie, jemu czasu potrzeba, ale widać, ze coś się dzieje jakies nowe metody treningowe wprowadzil, widać, ze Mu bardzo zależy na dobrych wynikach mimo tego, ze niby miałby odejść po sezonie
poprawka, te 3 ligi miałby po 3 przedstawicieli, ale Bl miałaby już tylko dwóch, tak sobie wywróżyłem z wypowiedzi PlatiniegoCudak pisze:Jednak Platini chce zrobić swoje i od następnego sezonu, Włochy, Anglia i Hiszpania również będą miały tylko 3 drużyny w LM...
każda drużyna ma kiedyś jakiś kryzys, spójrz na Real onie też mają świetnych piłkarzy i kryzys od n lat (chyba 3) od nich też się wymaga mistrzostwa, zwycięstw, a jak coś idzie nie tak jak trzeba to jest bee i zmieniamy trenera. I tak w kółko, Dal Bosque wygrał Lm i w prezencie zwolnili goCudak pisze:Bayern powoli stacza się na dno.
niektorzy bardziej niż graniem zajmują się liczeniem na nowy kontrakt, poprawianiem włosów (Pizarro [']), za dużo gwizadorstwa się zrobiło, Maggath ich rozpuścił i efekt mamy w tym sezonie, w LM prezentujemy się bardzo ładnie, ale w lidze po 2 dubletach wszyscy rozpracowali system Maggatha i idzie co raz cieżej, ale bedzie lepiej, nawet fan Realu życzy nam, żebyśmy z Arminią wygraliCudak pisze:Piłka to radosna sprawa, i radość z piłki powinni również wyciągać piłkarze Bayernu.
Ja mam plan na rozpracowanie Realu, a więc najpierw, skuteczna i czujna gra obronna, nienaganna pomoc, myślę, że w meczu z Realem najmniejszą rolę na boisku będą mieli napastnicy, gdyż Bayern powinien zagrać z kontry, gdyż to jest jedyna taktyka w obliczu tego, jak wspaniały ma Real skład.
Może się wam wydawać, że Real nie potrafi grać zgranej piłki przez swoje gwiazdorstwo, ale prawda leży gdzie indziej, otóż każdy element w Realu jest zapięty na ostatni guzik.
Tak więc trudne dzieło do wykonania przed Bawarczykami. Bardzo bym chciał, żeby trener wzrócił uwagę na obronę, bo jeśli wyłączymy z gry skutecznych napastników Realu, wówczas szansa awansu stoi przed Bayernem otworem.
Najsmutniejszą rzeczą jest to, że w Bayernie brakuje impulsu, bo jaka motywacja by nie była, to zawsze jest za mała! Myślę, że Hitzfeld nie będzie potrafił w pełni zmotywować zawodników. Dlaczego? Myślę tak, gdyż niedawno został zwolniony właśnie z Bayernu.