Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 06 lut 2007, 20:46

Cudak pisze:Bardzo bym chciał, żeby trener wzrócił uwagę na obronę, bo jeśli wyłączymy z gry skutecznych napastników Realu, wówczas szansa awansu stoi przed Bayernem otworem.
ale nasza obrona gra piach, Luci to częściej z przodu jest niż tam gdzie trzeba, przez co tracimy duzo bramek. A i gwoli uzupełnienia, to IMO napastnicy Realu nie są wcale tacy świetni, Ruud cienko, Higuaín dopiero zaczyna pokazywać co potrafi. Mają za mało zgraną drużynę, Capello nie będzie się bawił, zeby wbić nam nam jak najwięcej bramek tylko strzelić na 1:0 i bronić i kontorwać. To jego taktyka. A jesli my dłużej dokąłdnie bedziemy rozgrywać piłke to może być naszą 'bronią' na nich.
Cudak pisze:ale Bayern nie jest takim klubem, który nie mógłby poradzić sobie z Realem Madryt
i o tym mówię, że mamy z nimi szanse grć jak równy z równym, ja jestem zdania, że Hitzfeld może wydusić z niektórych bardzo dużo, taki trener jest nam potrzebny, a na pweno bedzie umiał ich zmotywować.
Cudak pisze:Może się wam wydawać, że Real nie potrafi grać zgranej piłki przez swoje gwiazdorstwo, ale prawda leży gdzie indziej, otóż każdy element w Realu jest zapięty na ostatni guzik.
polemizowałbym i to bardzo, Real nie gra olśniewająco, słabsze kluby takie jak choćby Levante, grają z kontry i czekają może coś uda się strzelić. Realowi brakuje rozgrywającego dlatego przewaga w posiadaniu piłki może nam dać remis na SB i tzreba będzie uważać na kontyr, szczególnie te wyprowadzane prze z Reyesa i Higuaín'a bo to szybcy zawonicy i bardzo dobrzy technicznie.
Zresztą teraz ważniejsze są 3 pkt w meczu z Arminią a potem przyjdzie czas na martwienie się Realem :P

edit: masz tu potwierdzenie tego co napisałem:
http://www.bayern.munchen.pl/index.php?id_newsa=1317

Wróć do „Niemcy”