x

andy11
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

x

Post autor: andy11 » 06 lut 2007, 22:46

jaget pisze:Takich wiernych starych fanatyków w polsce można by było policzyc na palcach...Większość to swierzynki po obejrzeniu GSH o kibicach WHU..
Czesc jestem tu po raz 1szy i az mnie ruszylo. Ja wierny fan Młotów od 1972 roku mowie ze takich jest wiecej. Spotkalem paru juz w swoim niekrotkim zyciu. Zaciekawi Was co mnie sklonilo ze jestem ich fanem? Wiec w tamtych czasach zdziwilo mnie ze kapitan reprezentacji Angli Bobby Moore gra w tak malo znanym mi klubie. Dodatkowo w mistrzowskiej druzynie z 1966r gral jeszcze Peters i Hunt z WHU. Ta ciekawosc zrodzila sympatie. Do dzis paietam jak za czasow komuny dostalem odpowiedz na list ze zdjeciem zespolu i autografami. TO BYLO COS na tamte czasy. 1szy raz widzialem ich w TV w finale FA Cup w 1975 wtedy to ja juz bylem ich wiernym kibicem. Tak sie zlozylo ze przeciwnikiem byl slabiutki wtedy Fulham a Bobby wlasnie u nich konczyl kariere. Ciekawostka, od czasow wojska nosze brode. Jakos wtedy zaimponowal mi Frank Lampard Senior, zapuscilem i tak zostalo, on zreszta tez do dzis ja nosi. :D A juniorowi nigdy nie wybacze ze przeszedl do tego gowna ze Stamford Bridge :oops: To na tyle siemka

Witamy, zapraszamy do czestego wypowiadania sie na forum, ale prosimy nie obrazac klubow rywali ;) Poki co ostrzezenie slowne, jako ze jestes nowy. // K.J.

Wróć do „Anglia”