Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 06 lut 2007, 23:13

czeher pisze:Nie wiem dlaczego wszyscy rzucaja sie na ten mecz Kunn robi wspaniala robote, naprawde zbudowal niezly team, ktory ma osisagnac szczyt na ME a Niemcy w ostatnich meczach nie zachwycali
nie zachwycali? aha bo zremisowali 0:0 z Cyprem, ale to jeden mecz, zlekceważyli rywala i tyle. Praca Klinssmana przynosi efekty, Niemcy grają ofensywnie, ładnie no i raczej skurecznie, poza tym 1 meczem. Dwa mają dobrego bramkarza z klubu który jest na twojej liscie "no bet" :wink: trzy, powołani napastnicy są w świetnej formie vide Gomez, który razem z Kuranyin bardzo bedzie się chciał pokazać. Cztery silna pomoc, choć niektórzy ostatnio nie zachwycają, (Schweini :roll: ) poza tym dobra obrona. Dla mnie Niemcy to pewniaki, a Szwajcaria to taki średniak europejski który chciałby stać się dobrą europejską drużyną, fakt grali w MŚ, tracą mało goli, ale sami dużo nie zdobywają, mają dobrą defensywę, ale czy powstrzymają Klose, Kuranyego, Gomeza ? Nie wiem, dla mnie postawa Helwetów jest zagadką, ja posatwiłem na Niemców, głównie ze wzgledu na to, że większość piłkarzy będzie chciała pokazać formę, a napastnicy najbardziej.

Wróć do „Bukmacherka”