FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 07 lut 2007, 10:35

spoko rozumie o co ci chodzilo. myslałem ze sie troche ponapinasz a tu lipa :P

Miasto może i ma znaczenie ale marginalne przynajmniej ja tak uwazam. Manchester wobec Mediolanu, Madrytu czy Barcelony ( nie wiem skad Turyn bo tam nic specjalnego nie ma :wink: ) wypada bladao. Ale chyba zapomniałes o jednej jak dla mnie wazniejszej do miasta kwesti mogacej decydowac o wyborze klubu :arrow: trener
I to ani Ryjek, Fabio czy Mancio nie mogą sie rownać pod paroma względami z Fergusonem :roll: Nie chodzi tu bynajmniej o umiejetnosci taktycznie czy cos w tym rodzaju . Poprostu charyzma i charakter szkota sprawai ze transfer Ronaldo gdziekolwiek póki SAF jest na lawce jest mało prawdopodobny. Bo zobaczmy kto odszedłz MU z własnej zachcianki :arrow: nikt...Nawet RvN kiedy był w formie, gdzie pytał o niego Perez a wiadomo że ten umiał kupowac nie dostał pozwolenia na transfer choć ja go nigdy za super lojalnego nie uwazałem to wtedy nie odszedł :roll: Szkot jezeli nie zechce ( jest opcja ze Ronaldo zacznie odstawiac mega cyrki i zdenerwuje Alexa) to nie sprzeda a przekonywac to on umie...chwile "posuszy" Ronaldo i po sprawie :lol:
rkoeman pisze:grac dobrze caly rok a diably nie mialy jeszcze wiekszego kryzysu formy.
Możesz i wierzy lub nie ale MU w LM za bardzo nie zawojuje(choc chce sie mylic) i to mozna rozpatrywac jak spadek formy ale o lige jestem spokojny i powiem ci ze juz niejeden przewidywał spadek a tu lipa ciagle wymiatamy 8) . A wiadomo ze konicówke zawsze mamy dobra.

Wróć do „Hiszpania”