Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 lut 2007, 11:50

Nawiazując do ogłoszenia to ja sie pisze jak cos na napisanie jakis małych artykułów odnoście jednej z par :wink: Tylko coś czuje że to nic nie da, bo i tak znów bedzie sytuacja w której każdy pisze gdzie chce. Chyba lepiej zrobic tylko temat [1 ewe. 2] do najlepiej zapowiadajacych sie spotkań.

Czeher fajnie koszyki ;) Ale jesli sam piszesz że Inter w gazie i pierwszy koszyk to Valencia nie może być obok nich :wink: Wygrała 6 z 7 ostatnich spotkań... ale teraz znów uraz Vincente :? Jak gra Joaquin wiem wszyscy, dostaje końcówki by sie ogrywać :wink: Coś nie może do siebie przekonać QQ. A Los Ches bez skrzydełek traci wiele. Nawet gdyby teraz Silva grał na lewej a Angulo na prawej to nie to samo. Ciekawe to rozpisanie, tym bardzie że w tym sezonie chyba tylko MU i Inter trzymają forme. Zreszta klubów gra hmmm nie na swoim poziomie - że tak powiem. Ba spadek formy co nie których jest aż szokujący. Ciekawe czy mundial ma znaczenie w tym wypadku :roll:

Inna sprawa że nawet w kryzysie Chelsea, Milan czy Arsenal muszą sobie poradzić, a odpadniecie któregoś z tych klubów to już bedzie nie lada niespodzianka. Niby najlepiej zapowiada sie mecz Dumy Kataloni z The Reds i Realu z Bayernem ale ja stawiam na pojedynek Roma - Lyon. Czytałem fajną zapowiedz odnoście meczu Inter - Valencia ale nie zaczynam bo potem znów bedzie dym :P Najlepiej by to opisał Mirek Trzeciak używając słów z ostatniego magazynu La Liga :P

Wróć do „Puchary Europejskie”