Nie moze byc barier PKB otoz sie myllisz bo jaka gospodarka taka sytuacja finansowa potencjalnych sponsorow wiec zwiazek miedyz tym a tym jest ewidentny chyba ze znow udamy sie na Ukraine.smitu pisze:wiem doskonale o sukcesach anderlechtu, a cala dyskusje zakoncze tak, jezeli wisla chce sie liczyc nie moze byc barier jak PKB czy tym podobne, a to ze dostali od tbilisi to byl tylko BLAMAZ olali ich i zaplacili kare, ludzi nie stac ?? nie osmieszaj mnie ze ich nie stac na zaplacanie 20 zeta miesiecznie, ta a kibice realu za co placa myslisz ?? ale w jednym sie zgodze, to wlasnie zbyt duza dysproporcja sprawia ze wisla tak odbiega od polskich klubow a nie radzi sobie w europie
20 zł miesiecznie stac kibica polskiego?? no to policzmy:
4 mecze w miesiącu
-2 mecze u siebie 2x20 zł = 40 zł
-2 mecze na wyjeździe 2x15 zł=30 zł + bilet na pociag srednio 15 zł+ ekwpipunek +- 20 zł = 60 zł
czyli 4 mecze w miesiącu = 100 zł przymujac ze jest to uczen musi miec karte autobusowa by dojechac do szkoly srednio 50 zł czyli na miesiac 150 zł. Skad weźmniesz tkaie pieniadze??? nie wliczałem juz tutaj chodzenie na mecze pozostałych sekcji, i normalnego utrzymania. oczywiscie wszytko dla jednej osoby.