Artykuły prasowe warte przeczytania

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 lut 2007, 2:31

Yukasz ciekawe to co piszą :roll: Tylko żeby teraz ABW nie wpadła tu na forum :wink: A tak na poważnie, czy to da sie zahamować ? wątpie. Internet to już normalke, nie ma ani jakiś problemów z siecią, ani szczególnych kontroli. Bo niby jak ? Telefon z kamera czy aparatem to też już normalka. Ja co prawda nie chodze do szkoły, ale czym sie różni taka napinka w szkole od takiej w sieci ? Chyba tylko tym że w budzie sam możesz wymierzyć sprawiedliwość. Bo pewne zjawiska sa i bedą. Tym bardzie w pewnym wielu wśród młodziezy. Oczywiscie sa inne sytuacje, bo trudno by ktoś dla żartu straszył ksiedza :roll: To odrazu mógł już premiera :P To tak jak z trawką. 40% młodych palaczy mówi że nie pójdzie dalej. A 80% że to z wiekiem minie :P A 30% zawsze jest tylko częstowanych i nie odmawią bo nie wypada :P Ale oficjalnie nikt nie łamie prawa. To też mały kamyczek to ogródka moderatorów, ostatnio Bąbel napisał by bardziej na chłodno podchodzi do pewnych spraw. Wniosek jest jeden gdybym nie podchodził na chłodno, wielu z Was miało by miejsze rodziny :P Nawet głupi przykład, ilu z tego forum miało by zarzuty jak by sie za to wzieli ? Ale kuźwa jeszcze by tego brakowało. Co prawda idzie dostrzeć w sieci pewne niepokojące znaki, ale to było i bedzie. Może czas ograniczyc internet do momentu pełnoletnosci :P Najlepsze wyjście jak 12 latka może działać cyberbullying na psychike :? Do czego to doszło ?

P.S. Najlepsze jest to że sam Rasiak miał to zjawisko w dupie ! A jak juz kiedyś napisałem, byłem z niego dumny gdy zobaczyłem jak w meczu Premiership hasa po White Hart Lane z "9" na plecach :] Bo ilu tych naszych piłkarz ma taką szanse ? No i moc funka o której marzy 99% ludzi którzy jeździli po nim :P

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”