Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 08 lut 2007, 13:43

O tym czy i ewentualnie jak na formę Czarno-niebieskich wpłynie ta przerwa przekonamy się w dwóch najbliższych kolejkach ligowych.Zgadzam się z Babelem,że dobrze spożytkowana przerwa może pomóc Interowi.Ot choćby poprzez to,że będzie czas spokojnie przećwiczyć taktykę pod kątem spotkania z nami.

Kontuzja Vicente bardzo mnie martwi.Tym bardziej,że kolejne urazy w tym sezonie nie pozwalają mu osiągnąć należytej dyspozycji.Choć z tą nie jest znowu tak najgorzej (6 asyst w La Liga :roll: ).Szczególnie szkoda mnie kontuzji Jaime Gavilana.Nasz wychowanek już dziś mógłby z powodzeniem zastąpić w tym meczu Vicente.A talent jaki posiada predystynuje go tego by w przyszłości przerósł Vicente.Nasza dyspozycja jest niezła i wciąż rośnie.Nawet porażka z Betisem nie wpływa na moją ocenę.Zważywszy na to,że przegraliśmy po części przez błędy sędziego,po części przez brak skuteczności (a okazje były).Ciężko na dziś przewidzieć jaką kadrą na to spotkanie będzie dysponował "Kwiatek".Szanse na powrót Vicente są.Choć czy warto będzie ryzykować jego kruchym zdrowiem w tym meczu :?: Myślę,że będzie straszył conajwyżej z ławki rezerwowych.

Mam nadzieję,że kibice będą mieli okazję obejrzeć to spotkanie z wysokości trybun.Inaczej to mogą być "flaki z olejem" a nie mecz :roll:

Siempre Amunt...

Wróć do „Puchary Europejskie”