Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 08 lut 2007, 14:13

Woody poszedł to poszedł, każdy to przeboleje albo i będzie się cieszyć :P Czy Raul Bravo jest od niego lepszy to nie wiem, raczej to lekka przesada. Jeśliby jednak liczyć, że nie należy do zawodników często kontuzjowanych to staje się bardziej przydatny. Ostatnio znowu były plotki o Mexesie...ile można :roll: Zobaczymy czy zaczną działać w tym kierunku. Sam transfer i tak do łatwych by nie należał i nie wiadomo co na to sam Francuz.

No a Pedja dalej swoje. Nie podoba mu się gra naszych skrzydłowych i liczy, że latem uda mu się załatwić dwóch...C. Ronaldo + Ribery ['] Wybujana fantazja, ciekawe że niczego się nie nauczył. Tak czy siak nawet miałby większe szanse niż z Kaką i Cesciem :lol: O Ronaldo dużo się już pisało, a Ribery? Chyba się nie pali do odejścia, a jak już to na Emirates Stadium :P Nasz bystrzak Pedja jednak pomyślał o alternatywie...znowu Roma...Mancini. Świetny zawodnik, ale widzę, że nikt w klubie nie czytał mojego posta na temat skrzydłowych :( Czemu nie wykupią Reyesa :?: Zacząłby grać na swojej lewej stronie i od razu wszystko wyglądałoby lepiej. Robinho "jest bardziej kreatywny za napastnikami". Przecież to wiadomo od dawna. On powinien grać na podobnej pozycji co Higuain. Tylko kto hasałby po flance :roll: Jak wykupiliby Jose to juz potrzeba tylko jednego...prawego. Tu już kiedyś pisałem, że Nani byłby idealny (walka z ManU), Quaresma też, ale on się z Porto nie rusza :P Przecież w Hiszpanii jest jeszcze Jesus Navas, a jak nie to spokojnie można jeszcze poprzeglądać rynek. Zobaczymy, byleby Pedja nie szalał za bardzo bo umiejętności Pereza w załatwianiu transferów to on nie ma, a pieniędzy też małych nie wydaje :P Inna sprawa, że dla samych graczy Real nie jest już tak atrakcyjnym klubem jak jeszcze całkiem niedawno.

Wróć do „Hiszpania”