AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 lut 2007, 12:56

No ta RealFan - bedzie Zaza [zbiorczy] :P albo Zaza band :P

Co to traktowanie tych informacji to sam wiesz jak jest. Ale dziwne ze już takie głupoty piszą. Bo rozumiał bym gdyby tylko sumy padały, ale to jest takie stawianie Realu w świetle "desperata" - jutro sie okaże że Ikera dorzucą :P :wink: To było pewne po transferze Ronaldo że po jakimś czasie "pewniaki" dopiszą ciąg dalszy. Ale taka wymiana to już przesada. Co do przepisów to musiał bym dokładnie sprawdzić, gdzieś mam zapisane te przepisy odnoście non UE w serie A. Nawet jak Dida i Cafu odejdą to tylko jeden z nich zajmuje miejsce non UE. Zreszta Serginho też ma paszport, ale na 90% odejdzie [bo kupili Storariego] Kalac który nie ma papieru. Wiec sie dwa miejsce zwolnią.... No ale pamietajmy że wg. "AS'a" Kaka też odejdzie a on też nie ma paszportu :P No ale przeciesz zasili nas Dinho :roll: O ludzie ... ale trzeba ćmić by takie serial wymyslać ['] Kaka za trio z Bernabeu, Dinho w Milanie, Cristaino R. na Camp Nou :roll: Nie było by tematu gdyby Ronaldinho podpisał nową umowa, a tak czegoś sie muszą chwycić. Wczoraj coś pisali że Barca chce 100% do wizerunku piłkarza a Milan nie planuje takiej umowy z nim. ['] Gdy mamy doczynienia z taki wielkimi piłkarzami zawsze może przyciągnąć "wiarygodnymi informacjami"

A jeszcze odnoscie Realu - każde tego typu wzmocnienie Realu jak Kaka, Henry, Cristiano tylko by podniosło jakośc gry, atrakcyjnośc itd to pewne - ale nic nie gwarantuje ! Milan czy United nie da gwarancji na piłkarza do 3 lat :P Real musi objąc inna strategie bo nikt mi nie powie że teraz transfer Kaki, Cristiano czy Dinho albo nie wiem Lapmarda odrazu coś zmieni. Kto wie czy gdyby Kaka czy Cesc zasilili Real przed sezoniem nie było by dziś takiej samej sytuacji. I nie mam na myśli w tabeli - bo wiesz że mecz z Levante był przegrany przez brak szczescie a był 3 razy lepszy niż ten wygrany np. z Valencią.

Babel to nowa opcja, ale Wesley to już "stały punkt programu". Oby tylko nie było jak z Van Der Vartem :wink: Tu jeszcze swoją role może odegrać nie tylko oddanie za darmo Jaapa ale także ... Marco Van Batsen :] W Holandi Sneijder to naturalny Clarence 2 :P Tylko biały. Jednak było już tyle plotem z nim w roli głównej że to tylko kolejny odcinek - z nowa postacią w tle [Babel] :wink: W sumie dobrze że nie sugerują iż po Davidsie, Seedorf chce wracać by znów tworzyć "złoty Ajax" - jeszcze wielu z nich gra na wysokim poziomie.

Wróć do „Włochy”