Siatkówka

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 10 lut 2007, 0:40

Yukasz pisze:Mam pytanie do czehera i pozostałych osób tzw ekspertów tego sportu
:shock: :shock: :shock:
Pierwsze slysze, ze jestem ekspertem od tej dyscypliny :o Owszem cos tam wiem, czasem tutaj napisze posta, troche sie tym interesuje ale z takimi pytaniami to raczej do kolegi powyzej albo do Babela 8) Ja moge im buty czyscic jesli chodzi o wiedze nt siatkowki

Widze ze nie ma wzmianki o porazce Jastrzebskiego w Wloszech z Copra Perugia :!: Meczu jak zreszta wieksozsc nie ogladalem :lol:
Jastrzebski wygral 1seta ale to wsyztsko na co bylo ich stac w tym meczu, pozostale przegrali, czyli ostettecznie wynik wyglada 3:1 co przed rewanzem w "kurniku" (nie mylic z slynnym a zarazem kultowym miejscem jakim jest Kórnik - miejsce w ktorym przyszly na swiat badz tez mieszkaja takie osobistosci jak klan Giertychow, slynny w forumowym swiatku Gosiewski vel fieldy :P) jest wynikiem ani dobrym ani beznadziejnym - mozna powalczyc :P - bo chyba licza sie sety :think:
W sumie porazka wielkim zaskoczeniem nie jest, a to przez to ze Perugioa calkiem niezle spisuje sie w serieA, zas Jastrzebie ostatnio przegrywa - zdaje sie byla to 3 porazka z rzedu liczac PLS :think:

Wróć do „Inne sporty”