Co Was w kobietach najbardziej ekscytuje?

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 0:18

DORIAN pisze:
Axel Hammond pisze:
mimek pisze:Nie obrazaj kobiet bo gdyby nie one nie bylo by nas tu :D . Na dziwne kobiety trafiales w swoim zyciu, bo jakos te ktore ja znam sa inne o tego co ty napisales.
To raczej ty trafiasz na dziwne. Normalna baba potrafi tylko wkurzać i doprowadzać do szału. Nie dziwię się, że te wszystkie związki są tak krótkotrwałe.
Z Twoich postow wnioskuje ze raczej interesujesz sie bardziej facetami bo skoro nie dziewczyny to kto?
Dziewczyny owszem, są wkurzające, ale jak się je utemperuje i będzie krótko trzymac to nie ma większych problemów. Pamiętajcie tylko zeby za mocno nie zluzować łańcucha, bo wam się panna zerwie.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dorian może ten cały Alex ma chrapke na krótegoś ze strony ! :D Bo wynika jasno że kobiety mu nie pasuja ........

Ja jestem zdania że w każda kobieta coś ma w sobie tylko pożądny chłop musi to umnieć znaleś w pieknej istocie :D

I każdą kobiete idzie zaakceptawać tylko trzeba chcieć ......

Jaki był by świat bez kobiet !!! to lepiej nie myśleć ! !
Nie Alex, tylko Axel. Nie życzę sobie przeinaczania mojego imienia, godzi to w moją polską dumę.
I nie każdą kobietę można zaakceptować. Jeśli jest wyjątkowo głupia, to nijak nie idzie.
Skąd wiesz jaki byłby świat bez kobiet? Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż kawałek mięsa z dziurą (na widok którego wszyscy macie kisiel w gaciach). Pomyśl o tym.

Wróć do „Hyde Park”