Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 10 lut 2007, 11:22

czeher pisze:Copra Perugia
czeher pisze:Ja moge im buty czyscic jesli chodzi o wiedze nt siatkowki
Owszem. Nie ma takiego zespołu jak Copra Perugia. Co najwyżej Copra Piacenza. Jastrzębskiemu brakuje jeszcze jednego klasowego skrzydłowego, żeby powalczyć z Włochami. Szymański wszystkiego nie udzwignie.

Co do Resovii. Jest rozsądnie budowana przez Sucha od przyjęcia. Nie wiem czy wiadomo forumowemu społeczeństwu, ale to Such budował fundamenty wielkiego Mostostalu czy Jastrzębia. Przyjęcie przyjęciem, jednak brakuje im takiego typowego killera. Nawet jakby Gustavo i Lebl grali na środku w Resovii to nie zastąpi to punktów z prawego ataku. Szacunek dla Józefackiego, że przy 191 cm daje sobie tak radę na prawym skrzydle, ale z nim na ataku o mistrza nie powalczą. Na lewy atak tez znalazłbym lepszego zawodnika niż Kwasnicka czy Eithun. Ja osbiście widziałbym na ataku Gromadowskiego lub zagraniczego zawodnika. Jeżeli chodzi o personalia zagranicznych zawodników to ich nie podam, bo taka wiedza kosztuje* :D

Myśe, że nie musze nikogo uświadamiać że z Woickim na rozgraniu AZS Czestochowa nie straciła by wczoraj seta.

*Tak naprawdę mam kaca i nie jestem w stanie w tej chwili rzucac nazwiskami.

Wróć do „Inne sporty”