ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: berni » 11 lut 2007, 17:08

girlfromipanema pisze:bo Muse przyjedzie na Openera
Jak przeczytałem o tym na onecie to nie mogłem wprost uwierzyć :D Nie wiem czy pojadę, bo mam do Gdyni ponad 1000 km, ale bardzo mi zależy, więc będę pewnie załatwiał ekipe i jakoś z 'Bożą pomocą' się tam dostanę się :)
girlfromipanema pisze:a ja idę zamknąć się w sobie =(
Nie rozumiem...

franz pisze:Jesli ktos ich nie zna to zapodaje linki:
Brakuje tu dwóch studyjnych płyt, poza tym polecam koncert Muse z Big Day Out 2004 (23.01) i z Paryża z 15. grudnia 2006. Ja osobiście głównie słucham Muse live, bo po prostu fajnie brzmi :)

PS.
Dla tych co nie znają zespołu - proszę nie oceniać tego zespołu po piosenkach 'Knights of Cydonia' i 'Starlight' (bo akurat te, jak w ogóle, lecą w tv). Co prawda nie jest to jakaś 'sieka' :P, bo cała ta płyta jest dosyć lekka, ale polecam zapoznać się z całą dyskografią zespołu, bo szczerze warto posłuchać. Może fani Vadera, Behemotha, Decapitated, Lux Occulty, Demise, Kreatora i innych tego typu zespołów nie będą tym zachwyceni, ale... Ja osobiście słucham bardzo różnych 'odcieni' rocka/metalu i chociaż ogólnie słucham mocniejszego grania niż prezentuje Muse, ten zespół bardzo mi się podoba.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”