Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 11 lut 2007, 21:16

fieldy pisze:a ty myślisz, że on wyszedł z założeniem, aby po równo się mylić ?
słaby sędzia i tyle. Co z tego, że więcej razy pomylił się na korzyść Arsenalu ? Jakby się pomylił wiecej razy na korzyść Wigan, to nikt by słowem o stronniczym sedziowaniu nie napisał.
Sedzia nie wypatrzył wyniku jakby co...
fieldy pisze:to jest twoje zdanie, moim - Ade był w lini z obrońcą, Rekę miał bliżej bramkarza, ale nogi były w lini z nogami rywala. A takich sytuacji się nie gwiżdze.
Wg. mnie spalony był, minimalny ale spalony, fakt kilku by nie zasygnalizowało bo był trudny do wyłapania, a preferuje sie ofensywna pilke. Niemieckie Premiere pokazywało to kilka razy wiec ogladałem kilka powtorek.
fieldy pisze:boli cię, że ligę angielską stawia się na równi z hiszpańską ?
W Hiszpanii Reak, który gra piach i padake totalną, na kilkanascie kolejek przed końcem sezonu ma realne szanse na tytuł, to cię powinno boleć. Bo to świadczy o lidze.
guru pisze:W PD nikt nie nurkuje, bo to wsapaniala liga. Same kluby z tradycja i historia.
Ciekawe dlaczego nic nie piszesz o Ronaldinho i jego 'nietykalności'. Zapewne cie uraziłem i będziesz prosil o dowody. [']

Te dwa cytaty sa najpiekniejsze... Najlepsze, the best itp. Real ma szanse takie same szanse ma Levante Recreativo, tylko Madryt ma wiecej punktów. Co mnie ma bolec, ze oni graja padake. Osobiscie Rela moze zakonczyc sezon na drugiej pozycji z jednym oczkeim straty do Barcy, to bez roznicy.
Potraficie odpisywac jak nikt, Ile to razy bo Barcelona bo PD... :P

Nie wiem o co biegało z ta nietykalnoscia... No coz moze mnie oswiecisz.
Czy nie nurkuja w PD, nurkuja owszem min. Reyes, jednak to Premiership jest w tej statystyce lideram lub najbardziej sie rzuca to w oczy.

Wróć do „Anglia”