Pobawię się w cytowanie a'la insekt vel kibic za 1 euro
Moja dobroduszność nakazuje mi poinformowanie Cię (Bartku) iż między kibicami Realu na forum pilka.pl występują dość poważne różnice poglądów, którę wyraźnie utrudniają prowadzenie równoległej dyskusji. No bo jak to może być, że jeden kibic (Bonso) pisze iż jakiekolwiek porównywanie Valdesa do Ikera jest śmieszne a inny (Krzysztof Jarzyna) stwierdza, iż teraz dopiero można owych zawodników porównywać?Krzysztof Jarzyna pisze:jak sie ma gra bramkarza stojacego za Cannavaro w formie wakacyjne a Puyolem? A moze VV po prostu broni lepiej niz w poprzednich sezonach, przez co kibice Barcelony uwazaja go juz za - uwaga - polboga polczlowieka? Bo jak dla mnie to dopiero w tym sezonie VV dociagnal do poziomu Ikera, wiec mozna ich porownywac.
Przepraszamy. Biedny Iker musi grać z Cannavaro w składzieKrzysztof Jarzyna pisze:ak sie ma gra bramkarza stojacego za Cannavaro w formie wakacyjne a Puyolem?
A no takKrzysztof Jarzyna pisze:Ale zaraz zaraz, przeciez Katalonia to nie Hiszpania! Surprised Ale to juz temat na inna rozmowe.
Kocham Cię Bonso, ale mimo wszystko zwracam uwagę, abyś się tak nie zapędzał. Póki co to kibice Realu kpią z Valdesa a nie na odwrót. Nikt nie napisał, że Valdes jest lepszy od Casillasa więc wyluzuj koleżko. Chodzi o to, że sporo osób ma problemy z przyznaniem iż Valdes w tym sezonie bronie lepiej (jest w lepszej formie) od Ikera. Tyle. Nie napinaj się tak misiuBonso pisze:Nie przecze, w tym sezonie VV broni bardzo dobrze, ale do cholery jasnej, czy to juz mu daje opinię bramkarza lepszego niż Casillas ? Iker w tym sezonie nie gra dobrze, nie jest tak pewny jak jeszcze rok temu, popełnia błędy, ale i tak ratuje Real, kilka razy na mecz. I przez to, że w tym sezonie jest w słabszej formie, już można go klasyfikować jako gorszego od Valdesa ?
A o co chodzi? Lepiej będzie kiedy będę podawał od razu tłumaczenie z fioletowej stronki?Krzysztof Jarzyna pisze:Mentor lansimy sie ze znamy hiszpanski czy jakies szczegoly podajemy tego linku?
I na koniec puenta ->
I wszystko jasne. Niech tak pozostanie. Iker będzie lepszym bramkarzem a Valdes będzie lepiej bronił.Bonso pisze:na chwilę obecną Victor Valdes broni lepiej niż Casillas, ale to Iker jest lepszym bramkarzem i tyle na ten temat.