Musze byc niemily i stwierdzic, ze ten argument jest tak jakby z dupy, bo - pewnie Cie zaskocze - ale sa zapewne i tacy "kibice" i kibice, ktorzy uwazaja Ikera za drewno, ewentualnie za superextragolkipera, ktory w ogole nie popelnia bledow. I jaki z tego wniosek? Zaden? Ewentualnie taki, ze ilu kibicow, tyle opinii.Mentor pisze:Moja dobroduszność nakazuje mi poinformowanie Cię (Bartku) iż między kibicami Realu na forum pilka.pl występują dość poważne różnice poglądów, którę wyraźnie utrudniają prowadzenie równoległej dyskusji. No bo jak to może być, że jeden kibic (Bonso) pisze iż jakiekolwiek porównywanie Valdesa do Ikera jest śmieszne a inny (Krzysztof Jarzyna) stwierdza, iż teraz dopiero można owych zawodników porównywać?
2.
Zrzuce to na karb ->Mentor pisze:Do tego dochodzą jakieś śmieszne wizje (przynajmniej w przypadku Krzysztofa Jarzyny) jakoby Victor Valdes w oczach kibiców Barcelony był (uwaga! cytuję!) "polboga polczlowieka". Nie wiem o co chodzi, ale może warto było to zacytować.
, bo na trzezwo chyba bys wyczul o co chodzilo. Oby.Mentor pisze:pijackiego posta
A tu juz zalecialo... a zreszta niewazne czymMentor pisze:Przepraszamy. Biedny Iker musi grać z Cannavaro w składzie Crying Z najlepszym zawodnikiem świata Crying
Mentor pisze:Ten temat się nie liczy bo kogo obchodzą czasy Realu pod batutą Francisco Franco
Czyli rozumiem, ze w kwestiach hiszpanskich artykulow opierasz sie na tym, co przetlumacza na rm.pl? No widzisz, czyli do czegos sie jednak przydaje.Mentor pisze:A o co chodzi? Lepiej będzie kiedy będę podawał od razu tłumaczenie z fioletowej stronki?
Wrrrrrr, agresja! Moze tez sie napije.