Wyboldowowałem kluczowy fragment.Krzysztof Jarzyna pisze:A moze VV po prostu broni lepiej niz w poprzednich sezonach, przez co kibice Barcelony uwazaja go juz za - uwaga - polboga polczlowieka?
Albo alkohol wyżarł mi oczy albo na naszym forum kibice Barcelony nie uważają (a przynajmniej tak nie piszą), że Valdes jest półbogiem półczłowiekiem
Da się jeszcze uratować mój wzrok czy już za późno?

Wzmiankę o wtrąciłem licząc na to, że stwierdzisz iż była ona zupełnie niepotrzebna i to by była prawda. Wzmianka ta była tak samo niepotrzebna i niezwiązana z tematem jak Twoje zalatujące kpiną zdanie ->
Krzysztof Jarzyna pisze:Mysle, ze powinien, w jakims meczu towarzyskim w 70 minucie. Ale zaraz zaraz, przeciez Katalonia to nie Hiszpania!
Kolejna kwestia to argumenty o słabości obrony (znaczy się najlepszego piłkarza świata ad.2006). Rozumiem, że obrona Realu w tym sezonie gra słabo przez co Iker ma więcej pracy a to z kolei przekłada się na więcej piłek wyciąganych z siatki, ale robiąc z tego argument koronny możemy przyjąć, że co złego to nie Iker a to już się mija z prawdą. Casillas popełnia dużo więcej błędów niż chociażby w poprzednim sezonie a Valdes z kolei popełnia ich mniej. Broni świetnie i w przeciągu całego sezonu (znaczy się do tej pory) jest obok Iniesty chyba najpewniejszym punktem zespołu. Niejednokrotnie ratował już drużynę a obrona wcale nie spisuje się w tym sezonie lepiej niż w ubiegłym. Przez pewien czas mogliśmy nawet na obronę narzekać bo nie grała tak jak powinna a wtedy Valdes był w centrum uwagi.
NapinkąKrzysztof Jarzyna pisze:A tu juz zalecialo... a zreszta niewazne czym
Nie zawsze, ale od czasu do czasu na pewno. Zresztą nigdy nie napisałem, że fioletowa stronka jest beznadziejna pod kątem informacji itp. Zawsze wyśmiewam ją tylko z powodu komentarzy pod newsami i momentami forum.Krzysztof Jarzyna pisze:Czyli rozumiem, ze w kwestiach hiszpanskich artykulow opierasz sie na tym, co przetlumacza na rm.pl? No widzisz, czyli do czegos sie jednak przydaje.