Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 13 lut 2007, 5:00

mejgus pisze:W sumie nie miałbym nic przeciwko jakby wrócił do nas Marcelo Lippi
W sumie? JA bym oddał wszystko żeby Lippi wrócił do Turynu i z tego co nasz Marcel udzielał w wywiadach można wywnioskować, że posiada dużą chcęć do powrotu. Za jego kadencji Juventus grał prześlicznie i to wie każdy! Czy pod koniec lat 90-tych czy na początku XI wieku Juve liczyło się w Lidze Mistrzów, ba był wśród faworytów! Wiadomo, że DD nie zdoła dokonać tego co zrobił z Monaco bo moim zdaniem Juve jest zbyt wysoką popreczką. Szanuje kolesia za dokonania, ale myślę, że czas na bardziej doświadczonego trenera chociaż tak jak mówiłm wcześniej nie chce go skreślać bo to jednak nie jest Juventus z plejadą gwiazd... Jednak widzę, że brak mu odpowiedniej motywacji do kontrolowania tego co się dzieje na boisku i to zaczyna boleć... przez całe zimowe mercato nie wzmocnili obrony... to już jest porażką. Cieszy mnie to, że mądrze trzymają pieniądze na letnie transfery, ale aż oczy bolą od oglądania naszej defensywy! Zresztą powtórze to co powtarzałem...'Czas pokaże!'

Wróć do „Włochy”