Dawne przeboje

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lut 2007, 16:42

Ha! Dobry temat.
No wiec teraz sie wyplacze. Moje fascynacje muzyczne ewoluowaly w strone coraz mocniejszego uderzenia i tak jest do dzisiaj. Ale zaczelo sie od... Roxette :lol: To byla chyba druga klasa podstawowki o ile sie nie myle. No podobalo mi sie i co zrobic? Pozniej byla IRA (to juz zalatywalo hardcorem jak na owczesne moje pojecie o muzyce, numery typu "Moj dom", "Znamie", "Bierz mnie" czy "Sex"). Nastepnie poszlo w Offspring, no a pozniej to juz nieco normalniejsze, zaczelo sie od Godsmacka, wiec tego juz wspominal nie bede. W miedzyczasie byl jeszcze oczywiscie Liroy, pozniej K44 no i "Skandal".

Byly tez oczywiscie pojedytncze kawalki, ktore glownie kojarza mi sie z dyskotekami w podstawowce np. niesmiertelny zespol jedengo numeru - Fun Factory (no dobra, moze dwoch Coco Jambo o ktorym wspominal Piwus (ten numer zle mi sie kojarzyl przez dlugi okres czasu - podstawowkowe milosci i te sprawy ;) ), oczywiscie tez hiciory typu Chojnacki&Piasek z plyty "Sax&Sex", no i jeszcze pewnie kilka o ktorych nie pamietam, ale jak sobie przypomne to napisze.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”