FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 13 lut 2007, 19:29

chyba masz racje Mentor. Musze sie troche odstresowal i wyluzowac i wypije sobie browarka za Marqueza.

Nie chce rozmawiac o transferze Eto`o, chcialem tylko powiedziec jakie beda reakcje niektorych ludzi. Jesli przeczytaja te dzisiejsze ploty/wypowiedzi.

Ja z kolei uwazam, ze z Valencia zagrac powinien. Bo znajac Eto`o uzna to za ruch przeciwko niemu, oczywiscie majac na uwadze aspekt sportowy. A nie bylo by dobre gdyby sprawa ta sie przedluzala, a jacys zawodnicy cierpieli by pilkarsko z tego powodu. Sprawa powinna byc jak najszybciej wyjasniona przez wspomnianych wyzej panow i nie powinna cierpiec na tym druzyna. A przedluzajaca sie absencja Eto`o jest wedlug mnie wlasnie szkodliwa. Takie moje skromne zdanie.

Chcialbym jeszcze wspomniec o wypowiedzi pewnego uzytkownika ktora wyczytalem na BO. Twierdzi on, ze byl na meczu z Racingiem i gdy zaczal sie rozgrzewac Messi to ludzie krzyczeli jego nazwisko. A w koncowce spotkania, gdy rozgrzewal sie Eto`o skandowali : Olequer. Wedlug mnie jest to nie tyle malo prawdopodbne, ile niewyobrazalne.

Jutro Trixi i Rijkard maja zdecydowac co zrobic z Eto`o z uwagi na jego wypowiedzi. Wedlug mnie najlepszym roziwazaniem byla by kara finansowa. Bo czy to by cos dalo, ze odsuneli by go od spotkania z Valencia? Skoro i tak praktycznie nie gra.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2007, 19:35 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”