NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 3:57

Yukasz pisze:Zapomniałeś podac jeszcze ostatnich z wczorajszej ostatniej przed przerwą nocy:

Rozpoczynał sie pojedynek... :P Takze trudno mi było cokolwiek napisac, bo grali Lakersi, jak grali kazdy widzial, jak przegrali takze... :?
Prawde mowiac nie wierzyłem, ze moga przegrac to spotkanie, mało osob obstawialo przeciwko Lakers. Porazka niezasłuzona, czyli 4 taka w ostatnich 5 :P /co mozna powiedziec, Radman świetnie gra na wyjazdach, Bynum w Los Angeles, Parker fatalnie wszedzie, Bryant swoje rzuca, lepsza ławka niz ostatnio, Lamar średnio. Cavs mieli byc osłabieni brakiem Zydrunasa, zagrał Varejao, ktory zawsze imponował mi fryzurami. Teraz mnie przekonał, jest swietnym zawodnikiem. Najlepszy podkoszowiec tego spotkania.

Co do spotkania w Huston... Prawdziwi mistrzowie wygrywja w koncowkach. Miami, Dallas, San Antonio. Najlepsze przyklady. Dallas juz nudza taka gra, słaby styl, po przerwie dwoi sie i troi Avery, wscieka sie mobilizuje i Mavs odrabiaja i wygrywaja szczescliwie. Nikt z Rakiet nie ogladał ich spotaknia z Bucks :roll: Szczescie im dopisuje maksymalnie.

Obrazek
Ten sezon mogłby sie zakonczyc :arrow: Parker, McKie, Williams, Mihm koniec kontraktu i narazie. Beda srodki i to ogromne na pozyskanie kogos z free agents.
Yukasz pisze:I pojawiła się też plotka że 41-letni Scottie Pippen ma rócic do gry na końcówkę sezonu Szkoda że im nie wierzę bo Scottie to spoko kolo
Sam Scottie wyrazil chec powrotu, wiec kto wie. Wiadomo, ze ostatnio był na spotkaniach w LA. Czyli proste LAkers, a Phil potrzebuje kogos takiego. Jakby mial forme choc w połowie taka jak w Bulls to OK. Jednak jesli to ma byc kolejny Medviedienko czy Christie to dziekuje.

Obrazek Obrazek

Wróć do „Inne sporty”