duch99 pisze:Szkoda, że nie wspomniałeś, o tym że PiS wygrał tylko dlatego, że prowadził brudną kampanie i skupił się na całkiowitej krytyce programu PO, któremu oczywiście nie brakowało niedociągnięć, ale byłby dla Polski o wiele lepszy. Główne założenie PiSu czyli tańsze państwo i likwidację "ubekistanu" można włożyć między bajki.
Po tez mogla prowadzic brudna kampanie kto jej zabraniał, cel uswieca srodki, widocznie w Polsce trzeba tak robic zeby wygrac wybory. Z tym ze program Po był by lepszy sie zgadzam tak samo jak z tym ze "Główne założenie PiSu czyli tańsze państwo i likwidację "ubekistanu" można włożyć między bajki", ale nie jestem zwolennkiem ani PIS ani PO najbardziej popieram UPR.
Nie otczytałes ironi w mojej wypowiedzi napisałem: "Po nie chciała Polski solidarnej tylko liberanej a fe..." nie mam pogladów konserwatywnych i wole wizje Polski liberalnej niz solidarnej, te pojecia i tak sa chore i sztucznie wymyslone przez PIS.duch99 pisze:Co do polityki liberalnej to wybacz, ale mamy dobre wzorce, tyle że w Polsce ludzie chcieliby zmian od ręki, a tu trzeba troszkę poczekać i popracować. Lepsze socjalne państwo, utrzymujące nierobów - pewnie
Religa kiedys popierał Po teraz jest w rzadzie PIS, Andrzej Sośnierz Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia wybrany z listy Platformy Obywatelskiej teraz poseł PIS.duch99 pisze:a reszta nazwisk gdzie ?
Tak, program slaby ale lepszy od tego który ma PiS, zreszta i tak jego realizacja jest w wiekszosci nie mozliwa.duch99 pisze:Czytało się ?