Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 17 lut 2007, 17:30

olson pisze:Ale jest jeszcze czas.
Był i co z tego... :/ najgorsze jest to, ze mielismy dużo sytuacji, a żadnej nie wykorzystalismy, oby to był zimny prysznic przed LM, nawet zdaje mi się, że niektórzy mieli już w głowie mecz z Realem. Szkoda, że Andi nie zagrał, Sangol po kontuzji gra niemal tak jak przed nią. Do Santa Cruza to ja już sił nie mam :/ Jak można nie trafić do pustej bramki :o . Ogólnie zaskoczył mnie trochę Ottmar taktyką. Schweini znów na środku kiedy my skrzydłowych potrzebujemy i ci w meczu z Realem bedą bardzo ważni. Ogólnie, co tu dużo mówić, graliśmy dość przeciętnie, Aahcen wyleciało z nastawieniem na kontry i wyszło im parę, bramkę strzelili i wygrali. A u nas trzeba poprawić skuteczność, bo zaczynamy się robić drugim Arsenalem z n szansami i żadną nie wykorzystaną. Oby we wtorej było lepiej. Ważne, żeby Makaay z Podolskim grali w pierwszej 11, bo reszta gra piach. I jak się Sagnol nie poprawi to Gorlitz powienien wyjść w podstawowym składzie.
Ebi pisze:Po zwycięstwie w marny stylu z Arminią nadzieje się rozbudziły i wszyscy oszaleli
styl był dobry, nie marny i nie wiem kogo miałeś na myśli pisząc 'wszyscy' , może Cudaka :lol: . Bo reszta wiedziała, że to dopiero mały kroczek i dopiero za 2-3 tygodnie będzie można zobaczyć jakiś postęp w grze i wygrane więcej niż 1:0.

Wróć do „Niemcy”