Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 18 lut 2007, 14:20

A niby dlaczego miałby Robinho odchodzić :?: bo gra słabo, i co z tego jak trener jest 'durniem' i robi z niego skrzydłowego to niedziwne ze Robson gra słąbo wystarczy popatrzyć na jakiej pozycji gra w rep. Brazylii by widzeć ze w Realu Capello go ustawia na siłe jako lewoskrzydłowego

Powiem tak: przy trenerze który ma pojęcie i spokojnym rozwoju jaki daja każde kluby pilkarzom okreslanym per talent (czego nie czyni nigdy Real) Robinho grałby na miare C. Ronadlo

I nie trzeba by było mamić kibiców żę sprowadzi sie za 50mln portuglaczyka

Widze ze panuje nawet wśród kibiców Realu typowo: "realowe" myślenie -

nie zbawiasz Realu dziś - wylatujesz jutro

patrz:
Samuel, Baptista, Owen, i teraz pewnie Reyes Diarra Diogo

potem festiwal kolejnych zakupów:

C. Ronadlo , Fabregas itd karuzela dalej

nie tedy droga

Mentor pisze:Tak czy inaczej największą gwiazdą jest Mijatović Twierdzi, że sędziowie są przeciwko Realowi a nawet ma zamiar przeprowadzić śledztwo, aby to wyjaśnić

Mijatovic dostał ode mnie jako kibica Realu na początek kredyt zaufania, ale obecnie błązni siebie i klub tak swoimi wypowiedziami jak i transferami.

Po co oddawać Ronadlo skoro nikogo sie nie kupi w zamian :?: przed najważniejszą częscią sezonu

A uporczywe trzymanie sie strony Capello to kretynizm totalny: trzeba było zwolnić włocha juz po porażce z Levante przynajmniej Michel miałby czas coś zmienić

Wczoraj byłem za Betisem a przeciw Capello mam nadzieje ze odpadniemy z ligi mistrzów z Bayernem może ktoś dostanie kubeł na głowe zimniej wody

Zeby w sezonie w którym Barcelona przechodzi 'przejsciowe kłopoty" stracić 15 pkt u siebie i nie strzelać goli to narpawde skandal

Wróć do „Hiszpania”