Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 19 lut 2007, 9:23

Michał M pisze:czy ktoś z Was orientuje się może, czemu Ottmar zdecydował się wstawić Sagnola na prawej pomocy? Ten wariant był juz kilkukrotnie wypróbowany i przez niego samego i przez Magatha, i jakoś nigdy nie zdawał rezultatu Sad

No a gdzie mial go wystawic? :shock: przeciez to nasz teoretycznie najlepszy nominalny prawy obronca ;) przez lata ta pozycja jest obsadzona wlasnie przez Willy'ego i nie moge sie z Toba zgodzic ze nie zdawala ta opcja egzaminu, owszem obecnie Sagnol jest cieniem samego siebie ale przeciez przez lata prezentowal rowny, dobry poziom wiec nie za bardzo wiem o co Ci chodzi ;) owszem tak jak wspomnialem obecnie Sagnol nie gra tak jak powinien i rzeczywiscie mozna bylo sprobowac
wariantu z Gorlitzem albo z Ottlem ale obecny stan rzeczy nie swiadczy o tym ze Sagnol od momentu przybycia z Monaco gra w Bayernie slabo :?
Michał M pisze:Ulli H. stwierdził wreszcie, że Bayern będzie szukał wzmocnień w ofensywnych liniach - pomocy i ataku Wink Także transfery nie skończą nam się na Altintopie i Schlaudraffie Cool
Malo tego, zapowiedzial rowniez ze nazwisko kolejnego pilkarza ktory zasili Bayern po tym sezonie poznamy juz na dniach :twisted:
Michał M pisze:Ale na temat M. Schwarzera i C. Gordona nie słyszałem nic Laughing

Temat tych dwoch transferow jak i calego motywu szukania przez Bayern nastepcy Kahna to wymysl jakiejs angielskiej gazety zreszta calkowicie absurdalny, dla mnie ten temat nie istnieje ;)

Wróć do „Niemcy”