Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 19 lut 2007, 9:53

Sero pisze:Wczoraj w meczu na szczycie z Barca nie bronił Canizares z powodu jakiegoś urazu. Wie ktoś czy na środe będzie gotowy ?

Santi złapał grypę kilka dni temu.Na 95% będzie gotowy do gry w środę.Choć patrząc na wczorajszy występ Ludo Butelle jego ewentualna absencja może nie być wielkim zmartwieniem.

Sero pisze:Nie chciałem tego upubliczniać na tak dużym forum, ale na stronkach i forach Valenci, tamtejsi kibice mają nieźle narobione w gaciach. I nawet niejaki FlamasterVCF prosił o jak najmniejszy wymiar kary Laughing Tak na otuchę powiem, że Valencia wcale nie musi być tłem dla Interu

Cóż powiedzieć :lol: strach ma wielkie oczy :roll: Gdyby ów FlamasterVCF zadał sobie trud obejrzenia kilku ostatnich spotkań w naszym wykonaniu może nie robiłby w gacie :lol: Od kilku tygodni nasza forma powoli choć sukcesywnie rośnie.I nawet wyjazdowe porażki z Betisem i Getafe nie wpływają na moją ocenę.Mamy za sobą bardzo ważny mecz (w kontekście walki o mistrzostwo) przeciwko Barcelonie.Mecz,w którym zagraliśmy to co spodziewam się oglądać na Giuseppe Meazza przeciwko Interowi.

Nie spodziewam się także żadnych zmian (może poza powrotem do bramki el Dragona) w wyjściowej jedenastce w stosunku do meczu z Barcą.Tak więc powinniśmy wyjść tak:
Canizares-Miguel,Albiol,Ayala,Moretti-Angulo,Marchena,Albelda,Silva-Villa i Morientes.Jeśli QQ zdecyduje się na zmianę to będzie to prawdopodobnie absencja Moro.W jego miejsce pojawiłby się "el Pipo" Baraja.

Sero pisze:Na szczęście kibice będą mogli wejść na stadion. Co prawda będzie ich zaledwie 36000, więc stadion i tak będzie wyglądał na pusty, ale lepsze to niż nic.

Cieszę się z tego.Futbol jest dla kibiców,a taki mecz bez ich obecności byłby smutnym widowiskiem.Pozdrawiam Narrazzurich i życzę powodzenia :wink:

Sempre Amunt...

Wróć do „Puchary Europejskie”