Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 19 lut 2007, 9:57

Michał M pisze:Sorrki, spyrczak, ale chyba nie doczytałeś dokładnie co napisałem - "na prawej pomocy", nie obronie Wink
Przecież to Salihamidzic w meczu z Aachen biegał na prawej obronie a Sagnol w prawej pomocy, i ten właśnie wariant się nie sprawdził (nie pierwszy raz zresztą, jak pisałem). Klasie Willy'ego nic nie zamierzam zarzucać, dla mnie to był i jest jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) prawy obrońca w ostatnich latach na świecie. Mimo, iz w tym sezonie gra zaskakująco słabo Sad
looool sorki stary :oops: :P ale mam dzis exam i o niczym innym nie mysle i stad ten moj blad ;) zwracam honor ;)
Michał M pisze:ooo, o tym to nie słyszałem Shocked
Uli zapowiedzial ze Bayern nie szuka pilkarzy defensywnych lecz ofensywnych, kreatywnych i ze juz w najblizszym czasie poznamy nazwisko trzeciego pilkarza ktory zasili Bayern po tym sezonie ;) najprawdopodobniej chodzi o tego Sose ;)
Michał M pisze:Tak w ogóle, to jakieś typy co do składu na Real? Question

Heh, w sumie to ciezko wyczuc co i jak :P nie zdolny do gry jest tylko Ismael czyli jest szeroki wachlarz mozliwosci ale jesli mam typowac to:

Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - Bastian, van Bommel, Owen, Brazzo - Poldi, Makaay ;)

Wróć do „Niemcy”