Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 lut 2007, 13:22

Valencianista co prawda odpisałem tam w temacie, ale cos w tym jest co piszesz. Faktycznie te argumenty mają poparcie. Tylko że same warunki fizyczne bo to chyba nie czynnik który go wyklucza. Przeciesz wielu innych "drobniejszych" daje rade, juz bardzie był stawiał na brak doświatczenia bo jak by nie patrzeć wtedy był by "skazany" na pomoc Albeldzie i nie tylko obowiazki w ofensywie. A to taka kluczowa pozycja. Zwróć uwage też na to że to swego rodzaju "zagrywka taktyczna" Bo wczoraj Flores mógł zagrac z Silva na lewej a Joaquinem na prawej, ale zdecydował sie na gre dwójką takich bardzie wszechstronnych pomocników na bokach 4-4-2. Już pomijając forme byłego gracza Betisu. Czyli cos w tym co napisałem 4-2-2-2 jest. Zobaczymy czy Flores zdecyduje sie na takich ruch. Śledzimy takie szczegóły wiec jak tak by zagrali to wrócimy do tematu. Tylko gdyby go szykował do takiej gry nawet juz od nowego sezonu to bysmy mieli tego dowód w postaci kilku spotkan na tej pozycji, a narazie nie grał. Patrząc na jego wszechstronnośc to jestem pewny że dał by rade, wzłaszcza że kąsa przed duetem Dm przy 4-2-3-1.

Miło mi to słyszeć :) Również witam !

Wróć do „Hiszpania”