Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 lut 2007, 13:40

Babel możliwe że masz racje i zagra Inter duetem Adriano Ibra, tym bardzie że jak zauwazyłeś odpoczą sobie w dzień urodzin :P tylko to nakazuje nam wrócić do prasowych spekulacji z przed półroku na temat dwóch duetów - Adriano - Ibra i Gila - Pippo, pamietasz "przeszkadzają sobie" Dla tego sądze że bardzie może sie spodziewac takiej równowagi - czyli kat i ten co hasa wokół pola :wink: Inna sprawa że ostatni wyjazd Adriano na Mestalla to chyba jego najlepszy mecz dla Interu w karierze ? nie mam racji :? P

No kuźwa nie podawaj mi tu takich przykładów :roll: Może źle sie wyraziłem "na alibi" ale wiesz co mam na myśli, choc jak sie patrzy na wczorajsze prostopadłe zagranie Albeldy do Villi w 8 minucie to sie można zastanowić który z tych DM na najwieksza siłe razenia. I mimo moich checi trudno to roztrzygnąć... inna sprawa że ich ocena i tak przedewszystkim jest uzaleźniona od destrucji.

Ustawianie ? na ten temat juz tyle pisalismy że idzie ksiażke napisać :P Teraz piszesz o Zanettim w pomocy, ale to bardzie powinnes napisac że "od jakiegoś czasu 4-3-1-2" - bo wiesz jak było gdy Dejan i Lusi Figo grali w pierwszym składzie. Inna sprawa że nawet przy 4-4-2 Dejan zawsze nie schodził do środka własnie w ta luke miedzy pomoca a napadem. Na tym to polegał. Ile pieknych bramek strzelił schodząc na prawą noge :)

Odnoście Javiera Zanettiego już cos kiedys napisałem, i nie w formie napinki choc tak to zostało odebrane :? Oczywiscie każdy może to inaczej oceniać ale Macion ma u Manciniego wieksze plusy, a trudno by kapitan nie grał to trzeba mu znaleśc pozycje, zauważ że grał na dwóch pokach pomocy jak i obrony - oczywiscie jeden powie wspaniale wszechstrony - co racja to racja, ale chyba nie tu jest "temat: - ostatnio gdzieś czytałem że Inter nie sciągnie w miejsce Figo takiego "mega skrzydłowego" bo jego miejsce w "11" zajmie Zanetti [tak jak od kilku spotkań w pomocy] a ten kto przyjdzie bedzie "uzupełnieniam"

Wróć do „Puchary Europejskie”