Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 15:45

czeher pisze:A ten znasz Question Lol Arrow
Jakaś ustawka :?: :rotfl: Z tym meczem to można było się spodziewac że mu wejdzie, zawsze takie cuda wchodzą clonerowi :twisted:
czeher pisze:wez pod uwage to, ze jest to rewanz i roznie moze byc Exclamation
A wiesz ze wziąłem to pod uwagę :o Alkmaar w pierwszym meczu w Turcji prowadził chyba 3:1 a następnie zremisowało 3:3 i dlatego wg mnie są faworytem 8) A może ktoś oglądał chociaż skrót tego meczu i wie jak przebiegało to spotkanie to niech napisze, nie krępowac się :>
czeher pisze:Cos czuje ze Prokom wygra Laughing
:haha: Po meczu z Barcą Kijek zawiesił Slaninę za przepychanki z Atkinsem w szatni po meczu za to że Amerykanin nie podał mu w jakiejś akcji piłki. Jak podobno powiedział któryś z działaczy był to tylko pretekst bo Litwin krytykował swojego trenera. Slanina nie zagrał w ostatnim meczu ze Stalą Ostrów w Sopocie który Prokom wygrał... jednym punktem (słownie jednym) :roftl3: Dziś ma zapasc decyzja czy wyrzucic zawodnika z drużyny :o czy też go pozostawic. A przypomnę ze okienko transferowe zostało zamknięte a Prokom mimo prób nie znalazł nowych zawodników, mówiło się o dwóch :P
czeher pisze:
Yukasz pisze: PSV - Arsenal X2 1.34
Teściowa
Twoje zdanie znam, ale moze są jacyś kibice Kanonierów :> W spotkaniu FA Cup Arsenal przeszedł obok meczu zapewne myśląc o LM i nie wysilał się zbyt bardzo. Myślę że nawet mogą wygrac :wink:
czeher pisze:oj nie wiem - na pierwszy rzut oka napisze tak - Badalonia polot - Olympiakos troche ociezaly na awayach
Olympiakos w ostatniej kolejce wygrał z Panathinaikosem na wyjeździe :o a to powinnno dodac im skrzydeł :P A Joventut przegrał w weekend z ostatnią drużyną ligi :roll: Tylko pytanie czy aż tak bardzo szykują się na Greków czy to oznaka słbszej formy 8)
czeher pisze:TAU wydaje sie jedynym ciekawym typem Łypiący
TAU bardzo męczyło się z jakimiś frytkami ale raczej powinni bez problemu wywiezc komplet pkt. Nie wiem czy wrócił już ich trener ale jak pokazał mecz z Maccabi większego wpływu to chyba nie miało.
czeher pisze:Co do mecyz LM to chyba odpuszcze Exclamation wg mnie tam wsyztsko mozliwe - chociaz cos czuje ze ROma wygra Zemdlał
:shock: wiem że wszystko może sie zdarzyc i dlatego wybrałem teoretycznie największych faworytów z podpórkami 8)
A co do Romy to widzę że wreszcie zdjałeś te różowe okulary i przejrzałeś na oczy :brawo:
czeher pisze:PS. Pisalem ze Violka pewniak Mr. Green
Nie mówiłem że nie zagram :P Szkoda tylko że Marsylia zapomniała jak się wygrywa :evil:

A co z tą siatkówką :?:

PS Temat coś ostatnio podupada :(

Wróć do „Bukmacherka”