Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 19 lut 2007, 16:39

Yukasz pisze:A co z tą siatkówką
Graj na Skre :!:
Akarin pisze:Atl.Madryt - Real M. X
Mimo wszystko tu jest 2 :P Real w ostatnich latach wygrywa na Calderon :!: I to obojetnie w jakiej jest formie, miozna powiedziec ze Realowi latwiej gra sie z Atleticiem na wyjezdzie niz u siebie :!: Atletico ostatnio forma wcale "nie ustepuje" Realowi :lol2: w meczu z Sevilla zagrali totalne dno grajac z przewadze przez wieksza czesc meczu
Real co by nie bylo jest najlepiej grajaca druzyna na wyjazdach :shock: zas Atletico przewaznie przed wlasna publicznoscia zawodzi :!: wg mnie 2
fieldy pisze:PSV zagra bez Farfana [podobno] jest to ich najskuteczniejszy zawodnik w tym sezonie
fieldy pisze:A u nas w obronie zabraknie tylko Eboue, którego godnie powinien zastąpić Djourou. Myślę, że warto zaryzykować z takim kursem.
A co to tez za kurs :roll: patrzac na to, ze w kazdej sekundzie moze prysnac a potem juz odrobic nie mozna :lol:
Zreszta domena Arsenalu jest to ze traca bramke nawet wtedy gdy przeciwnik ma jedynie 1 okazje :lol: Niezaleznie kto tam gra - bledy sie przytrafiaja z reszta jezeli np. Sheffield potrafi wam strzleic bramke czy WIgan itp to PSV rowniez :roll:

Yukasz - zes mnie w konsternacje wpedzil i teraz nie zagram :roll:

Wróć do „Bukmacherka”