Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 17:37

Akarin pisze:ten weekend jak zwykle ostatnio w plecy, myślałem, że jak nie wrzucę typów na forum to może wejdą Think głupi ja Razz
No co ty :o Nie chciałbym zapeszyc ale mi to pomaga i główne kupony wchodzą, oby tak dalej :P
czeher pisze:Graj na Skre Exclamation
:stop: Po raz n-ty :arrow: Rzeszów - Wrocław 1, wejdzie :?:
czeher pisze:Yukasz - zes mnie w konsternacje wpedzil i teraz nie zagram Rolling Eyes
Sorry Gregory :suicide: A tak w ogóle to na żartach się nie znasz :?: :roll:
Ale popartrz :arrow:
Panathinaikos - Barcelona 1 1,3 - jak dla mnie w meczu dwóch fawortytów grupy gdzie ta ciut słabsza drużyna gra ostatnio naprawdę dobrze taki kurs to za przeproszeniem jakaś kpina :wink: W meczu ligowym PAO - Olympiakos na gospodarzy też był kurs 1,3 i już wiesz jak to się skończyło. Oczywiście może wejsc bo na papierze to Grecy są faworytami ale czy warto ryzykowac :?: Już lepiej postwaic na TAU z kursem 1,45 albo nawet spróbowac grac na Olympiakos :twisted: Kurs 2,0 a też zagrasz na faworyta który jednak także może nie wejsc, ale wygrana będzie większa. albo na Chelsea która wydaje się byc jeszcze pewniejsza 8)
Mecz Washington - Minnesota 1 z kursem ok 1,56 w którym gospodarze ostatnio grają dosc słabo - przegrali z Lakers którzy mają serię 5 porażek, z San Antonio i Portland :roll: Wygrali jedynie z Seattle orzz wcześniej z Detroit :o Ciekawe jak to zrobili :think: O meczu z Phoenix nie wspomnę bo przegrali go już w I kwarcie i zanosiło się na klęskę, zresztą ze Spurs chyba podobnie. Gra Minnesoty szczególnie na wyjazdach na kolana nie powala ale w tym meczu zwycięzca wydaje się byc uzależniony od gry Washingtonu - zagrają jak potrafią to wygrają, zagrają jak ostatnio im sie przytrafiało to przegrają :twisted:
Lepiej chyba wybrac cos innego i miec większą pewnosc co nie oznacza ze w/w drużyny nie wygrają. Kiedyś też ci powiedziałem żebyś nie grał, ty grałeś i wygrałeś. Masz swój rozumek to decyduj :glass:

Wróć do „Bukmacherka”