Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 1:04

czeher pisze:Chelsea moze jest faworytem dwumeczu ale napewno nie tego w Porto a juz napewno nie faworytem, ktory jest pewniejszy niz reszta przedstawionych typow powyzej Rolling Eyes
To powiedz mi dlaczego Chelsea miałaby przegrać ten mecz skoro to niby Porto jest tym faworytem :roll: No chyba że mecz w Portugalii jest dla Ciebie jak pojedynek dwóch jeźdżców bez głowy, czyli nima faworyta :roll:
czeher pisze:
Yukasz pisze:Masz swój rozumek to decyduj
:idzze:
Skoro nie masz, mówi się trudno :zwała: i próbujemy/żyje się dalej :arrow:
Sacramneto - Boston :arrow: no właśnie wrócił Pierce i Szczerbiak (w tym momencie odkryłem TO i niestety nie mogę normalnie myśleć więc będzie krótko :lol2: ) Tez myślałem nad tym meczem ale Sacramento gra ostatnio padakę i moze być różnie :roll: Choć powinni wygrać :wink:

Milwauke - Detroit :arrow: goście faworytem, tyle ze lider Bucks Michael Redd może wrócić na ten mecz po kontuzji :roll: Jednak wygrana gospodarzy byłaby niespodzianką któych pełno w NBA :roll:

Z tych dwóch meczów jak miałbym stawiać to na Detroit :twisted:

Właśnie usłyszałem cos w TV :arrow: Wiecie za co ojciec bije syna hazardzistę :?: Nie za to że gra, ale za to że próbuje się odegrać :!:

Wróć do „Bukmacherka”