Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 2:20

czeher pisze:Arrow Real - Bayern Zemdlał
Arrow Porto - Chelsea Think
No to masz jeszcze co ogladać bo u mnie cicho i głucho będzie. Tym bardziej że jutro czyli dziś tyle że jak wstanę nie ma za bardzo co oglądać :badziewie: Można w necie coś poszukac ale właśnie pytanie co :think: Za to w środę Romcia, Valencia i Barca - trzy meczyki które chciałbym obejrzeć ale będę musiał jeden :maruda:

Dziś słyszałem cos takiego - Francuzi nie wygrali nigdy we Włoszech (w Rzymie z Romą) :!: Raczej to co w nawiasach nieaktulane ale tak mówili że kijek ich tam wie :rozga:
czeher pisze:Cwaniak miales podac jakies typy a ty mi sie wykrecasz Mad
No jak to :o na głównym kuponie TAU, CSKA, pewnie Efes plus prawdopodobnie coś z NBA (Spurs - zależy czu Iverson wróci, może Chicago ale raczej nie, ta Resovia chyba przegrała dwa razy więc raczej też nie, z LM straszysz mnie że afworytami sa gospodarze) do kursu ponad 2,0 za większą stawkę 8) A reszta za piątaka dla zabawy uklepana z tego co zostanie :P Jeszcze będę musiał poczytać na stronie euroligi jak tam dokładnie z tym TAU, i czy na drugim kuponie warto grać Unicaję, może Olympiakos i przeznalizować dokładniej NBA... wsio :P
Ostatnio zmieniony 20 lut 2007, 3:24 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”